Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dengeki Daisy

2011.04.24

Dengeki Daisy

dengeki-daisy10421.jpg

Nos, mint már emlitettem, mármint azoknak, akikkel beszélgetek néha-néha, a kedvenc mangám a Dengeki Daisy. Ennek oka nagyon is egyszerű. Egy romantikus kis történetet takar a cim, amely kezdete nem sejtete a megtörtent dolgokat.

 

Föhösnőnk, Kurebayashi  Teru bátya halála előtt egy telefont ajándékoz húgának, amin kersztül felveheti a fiú egyik jó barátjával a kapcsolatot, az esetben, ha támaszra vagy segitségre lenne szüksége. Végül Teru kis habozás után ir Daisynek , aki szives örömest cseveg a fiatal lánnyal. Ezek után kezdenek el fura dolgok történni az iskolában, söt, mi több, pár nap mulva egy új gondnokot alkalmaznak az iskolába, Kurosaki Tasukut.

 

Terunak, már rögtön a gondnok érkezése napján sikerül bajba keverednie. Betör egy ablakot, és mivel nincs pénze kifizetni azt, elfogadja Kurosaki ajánlatát, miszerint majd ledolgozza  neki az ablak árát. A kegyetlen gondnok kihasználja a szitut, és mindenféle munkát elvégeztet a lánnyal, ám amikor az bajba kerül, nem habozik és a segitségét ajánlja fel neki.

 

A történet egy másik szála egy valami mocskos ügy körül forog, amelybe Daisy is belekeveredik, hecker lévén. Ez a szál még nins elvarva, habár egyelőre a többi sem.

 

Teru és Daisy kapcsolata idő közben egyre jóbban virágzik, olyannyira, hogy a titokzatos férfi válik Teru bizalmasának, söt, mi több a lány gyengéd érzelmeket kezd el táplálni iránta. Mindeközben Kurosakival való viszonyát is kicsit különlegesnek érzi, élvezi a férfi társaságát.  

 

Miután Teru lakásába betörnek, Kurosaki magához költözteti a lányt. Mindenféle házimunkát  a nyakába soz, a szobájában azonban nem engedi be, mondván, hogy perverz cucokkal van tele. Aztán végül, egy esős napon Teru rájön az igazságra, méghozzá arra, hogy Kurosaki Tasuku és az ő imádott Daisye ugyan azon személy. :)Ezek után kezdenek el jóbban beindulni a dolgok, a ketejük szerelmi története azonban még nem ért véget. Szóval, ha kedvet kaptál hozzá, ne habozz. Olvasd el ezt a remekművet!

 

 

A mappában található képek előnézete Dengeki Daisy

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

borso

(candika, 2011.08.25 19:28)

sajnos nincs leforditva az egész magyarra.. :( angolról pedig forditani igen fárasztó. pedig tudni akarom a végét :D

Sherry

(Sherry, 2011.08.19 22:32)

Elolvastam az ismertetőt és még ma elkeztem olvasni máér a 3. kötetnél tartok és iszonyatosam imáádom! aszt hiszem ezzel megszeretetted velem a mangákat is :P ^^

XD

(Seiko, 2011.04.25 18:15)

Nekem is a kedvenceim között van. Én is ajánlom mindenkinek. Csak jót lehet róla mondani. XD