Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Na ki itt a fönök?

2011.02.06

Egész délután a szivatásukra gondoltam, szerencsére a sok agyi tevékenység meghozta a várt eredményt, igy sikerül jópár vicces szituációt kitalálnom, amiknek véghezvitelét mindenképpen élvezni fogom. Igazság szerint Sasuke szivatása jóbban lefoglalta az elmémet, mint a másik három baromé. azt akartam, hogy emlékezetessé tegyem neki ezt az eseményt. Remélem, hogy sikerül majd.

Este hat körül, nagy hangzavarral megérkezett Deidara, és a többi idióta. Mondanom sem kell, hogy mennyire kiborultam, amikor megláttam a részeg Hidánt, aki folyton valami csajról fecseget, Tobcsit, amint épp a legújabb barátjához beszélt, mig Kakuzu két hatalmas zsákkal tökölt, aminek a tartalmát gondolom mindenki sejti. A fejem hasadt szét az elfolytott dühtől, és már robbantam is volna, erre még Deidara folytonos hümmögését is elkellet viselnem. Ennek tetejére megérkezett Kisame is reppelve. Remek. Mit vétettem én, hogy ennyire megkeserit a fenvaló? Na jó, ez újból csak egy költői kérdés volt. Gyorsan lesiettem a földszintre, hogy kicsit rendet tegyek a marhák között.

Leérve sokkoló képek tünek fel szemeim elött. Sasuke nyugodtan üldögél a kanapén, mig Vöröske meg Pinky a kegyeiért veszekednek, ő pedig, mondanom sem kell, ámulva bámulja a hiányos öltözékükből kilátszó idomaikat. Szivem mélyén abban reménykedtem, hogy legalább lesz még valaki épeszű a kecóban, és remélhetőleg ő, de sajnos tévednem kellet. Ő is épp annyira eszement, mint a többi idióta, oda az összes hozzá füzött reményem.

Megelégelve a hatalmas hangzavart, úgy döntöttem, hogy ideje cselekedni, és lenyugtatni a felpezsdült társaságot.

- Tobcsi, vidd inen a barátod a fenébe, amig ki nem belezem. Hidan, öt perces hideg zuhany. Hidan, fogd be azt a lepcses szádat, különben Kakuzu tizcentis tűjével varom össze, jah és Sasuke - szolitom meg az öcsköst. - Légyszives szedd szét azt a két libát, amig szét nem szedik a házat.

Nagy meglepetésemre senki sem szájjal, mindenki teszi amit mondtam. Tobi felhuz a szóbájába és Kakuzu követi példáját, Deidara és Kisame pedig szerencsére elhalgatnak. Sasuke végül leüti a vöröst, majd eszeveszet gyorsasággal kezdi el tépkedni a rózsaszinről a ruhákat, majd ölébe véve felhurcolja őt a szóbájába. Úgy látszik itt mindenki szaporodni akar... Különös eszmefutatásomból Hidan nyafogó hangja ébreszt fel.

- Itachi, mondd, mi a baj van velem? Miért mondja mindegyik csaj, hogy remek családapa lennék? Miért szúrom el mindig? - nyafogja haverom.

- Nem vagyok a párkapcsolatok szakértője. Honnan a picsából kellene tudjam, hogy mi bajuk van azoknak a csajoknak. Biztos csak begerjedtek a hasizmod láttán - feltételezem az eggyetlen lógikus választ. - Deidara, a faszba bele, vidd már fel a szóbájába, és legalább öt percig engedj rá hideg vizet.

- Rendben, hm - hogy az Úristen pottyanjon közénk. Miért nem lehet abahagyni ezt az értelmetlen hümmögést?

- Deidara! - üvöltök rá vörös fejjel.

- Én azt hiszem megyek, hm! - vág ijedt képet, majd el is iramodik. Elviselhetetlen.

Negyed óra múlva megjelenik Tobi, kivételesen nem a barátja társaságában. Aztén nagy nehezen elkezdenek szotyongni a többiek is, elöbb Kakuzu, aztán Kisame, majd Deidara, és kivételesen mind halgatnak, mint szar a fübe. Néhány perc múlva megérkeznek a többiek is, kivéve Konant és a fönököt, akik kitudja merre lehetnek most. Szerencsénkre öcsém még mindig fen hancurozik a csajával, igy nyugodt körülmények között megbeszélehetjük a beavatás részleteit.

Úgy döntünk, hogy várunk még kicsit, hátha megérkeznek ők is, és szerencsénkre nemsokára be is toppantak. Végre valahára.

- Üdv fönök! Volt valami baj, vagy egyedül is elboldogult?

- Hello, ja.

- Okés.

- Miért, mit képzeltél, hogy annyira hülye vagyok, hogy elengedem a csajom némi pénzért dugni, majd utána futok, és semmi akadáj nélkül hazahozom? Szóval, igy gondoltad? - néz rám mérgesen.

- Hát jah, valahogy igy - válaszolok.

- Akkor jól gondoltad - vigyorog rám idétlenül, minek következtében eláll a lélegzetem a sokktól. Hosszú percegik hallgatok, és azon gondolkodok, hogy mi a jó büdös francot követtem el, hogy ennyire büntett a fenvaló. De most komolyan. Mivel érdemeltem ki, hogy ilyen idióták közé kerültem? Na jó, kuss legyen! Ne válaszoljon senki sem.

- Rendben, most hogy mindenki megérkezett, beszéljünk arról, amiről kell. A beavatási szertartásról. Ideje az öcsikémnek is megkostolnia, hogy milyen amikor az Akatsuki bulizik - huzodnak ördögi vigyorra ajkaim, majd szépen a haverokkal együt belemélyedek a tervezésbe.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

It was pretty good ^^

(D3VON, 2011.05.06 22:00)

Hi!
It was a very good chapter, I laugh a lot...
We are waiting for the next chapter, so good luck ^^

Re: It was pretty good ^^

(haku16, 2011.05.06 22:06)

Thanks. I'm happy that you liked it. :D If you want to laugh more than that, then pleas, read the next chaper. By;)

Re: Re: It was pretty good ^^

(D3VON, 2011.05.06 22:11)

OK, I'll ^^
You've got a humorous sense of humor :)
I think that, you will pass on all of exams what you have to do.
Bye ^^

Gitta

(Brigitta, 2011.04.14 19:11)

Szia! Már olyan rég igérted a folytit.....:( Ugye nem felejtetted el??:(( Mostanában elég szomorkás a hangulatom, ezért már nagyon várom!!!!! Mindig megnevettet....LÉgyszi, minélhamarabb írd meg a másik felét is és tedd fel!:) Köszi

Re: Gitta

(haku16, 2011.04.14 22:38)

Nos Gitta, sajnos eddig nem volt idom megirni, mint latod eleg keves volt a fris a multhonapban. Most azonban van egy szabad hetem,e s remelhetoleg megtudok irni elore egy-ket fejezetet pluszba a beigert eggyen kivul, merthat ezutan meg ennyi idom sem lesz:) Eretsegizem iden, es hm, jo lenne jol teljesiteni:)
Jah, es bocsi h ilyen sokaig eltartott:(

Gitta

(Brigitta, 2011.03.28 19:15)

Már én is várom a folytit! Jó munkát hozzá!:)

Re: Gitta

(haku16, 2011.03.28 22:56)

Mar felig kesz is van, szoval mar csak ido kerdese, es olvashatjatok a kovit ^^

KLulu

(Anna , 2011.03.27 17:05)

Szia, nekem is nagyon tetszik, várom a folytit, jó munkát hozzá:)

Re: KLulu

(haku16, 2011.03.28 22:55)

Igerem, hogy meg a het folyaman feltoltom a kovit ^^

Cica

(Csilla, 2011.03.24 18:22)

NAgyon jó, folytit kérek ha lehet!!!:P XD

Re: Cica

(haku16, 2011.03.25 18:08)

Nos, nagy örömödre közlöm, hogy nemsokára megérkezik a harmadik rész is. Sajnos a humorom roszkor hagyot cserbe, ezért késtem a résszel. Igyekszem még a hétvégén feltölteni. Szió:)