Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


30. Mosolyoghatunk

2011.04.28

 

Sakura

Öszetörve vártam már, hogy bökje ki: ez csak egy rossz vicc, de nem így történt. A válasz, a vallomás, amire én vártam, nem hagyta el szerelmem ajkait. Szinte megsemmisülten türtem, hogy kimondja a végszót, majd mikor az is megtörtént, elakadt a lélegzetem. Tudtam, hogy az következik, de titokban reméltem, hogy valami okból kifolyólag mégis elmarad a szentencia, és minden marad a régi. Én hülye...

Kényszeredetten válaltam fel a valóságot, habár sirni, sőt mitöbb, ordítani támadt kedvem kínomban, de nem tehettem. Nem mutathattam ki az érzéseimet pont abban a pillanatban, amikor ő eldobott magától. Csak türtem, csipősen reagáltam szavaira, majd végül tátott szájjal probáltam emészteni azt, amit éppen az ímént mondott.

- Idióta... értds már meg, hogy szeretlek. - Fejemben szavai viszhangzottak, a vallómása, amelyre már oly régen vártam... Igy kiejtve őket, még szeben szól, mint álmodni mertem volna róla. Döbbenetemet legyözve ejtetem ki azt a szót, ami szinte a földbe döngölt az előbbi tíz percben, majd ajkaira támadtam, mint egy fenevad, aki hetek óta éhezik.

Olyan jó volt tudni, hogy mostantól ezentúl örökre az enyém a szíve, hogy lassan lebegni kezdtem a boldogságtól. Ölébe férközem, miközben folytonosan egymás ajkait faltuk, majd eldöltünk az ágyon, és úgy folytattuk eme kellemes tevékenységünket. Nem emlkszem pontosan, hogy mikor, de végül az álom átvette elnehezült testemen az irányítást.

Reggel csodálkozva néztem a melletem alvó fiúra. Hollófekete fürtjei lágyan simultak a puha párnára, arca nyugodt volt, sőt, talán mosolygott is. Sokáig figyeltem fisfiús arcát, amely rabul ejtett. Mindeddig nem tudtam, hogy mikor vált fontossá nekem, hogy mióta tekintek rá úgy, mint nő a férfire, de most már tudom. Már az első találkozásunkkor másképp tekintetem rá, mint a többi fiúra, de akkor más okokból, hittem én naivan. Igazság szerint, már akkor is bevallottam magamnak, hogy jóképű szépszál gyerek ő. Most azonban már tudom, hogy már akkor kicsirázott szerelmemnek magocskája, mostanra viszont már ki is virágzott.

- Mióta vagy fenn? - szólalt meg hírtelen Sasuke, miközben szemeit dörzsölgette. Akár egy kisgyerek - gondoltam, majd rámosolyogtam.

- Már egy ideje - válaszoltam.

- Miért nem költöttél fel? - kérdezte szemrehányóan.

- Nem volt szívem felébreszteni. Mosolyodból arra mertem következtetni, hogy éppen valami szépről álmodsz...

- Nem tévedtél . mosolygott vissza rám, majd jóbbkezére támaszkodva, baljával felfedező hadjáratott indított arcomon. Boldogan bujtam bele simogatásába. Érezni akartam őt minnél közelebb magamhoz.

- Szeretlek - suttogta, majd közelebb hajolt és megcsokolt válaszra sem várva.

- Én is szeretlek - mosolyogtam rá szélesen, miután végre normalizálódott a lélegzetem némiképp.

- Tudom. Most már tudom - vigyorgott rám szeliden, majd visszadölt az ágyra és magára huzott.

- Mást már én is tudom - sóhajtottam szájába két csók között, majd folytatuk a dolgaink.

- Suliba kellene mennem... - probált megszökni előlem kedvesem.

- Nyugi, már amúgy is elkéstél - mosolyogtam rá, majd kezemet a homlokához emeltem. - Uchihá urfi, ha jól sejtem önnek harminc nyolc egész kilenc fokos láza van. A jelenlegi állapotában nem mozdulhat ki az ágyból. Az őn egészségére kérem, hogy fontolja meg az ajánlatom - dorgáltam meg játékosan, mire mosolya csak nagyobbra nött.

- Úgy vélem, hogy mostanra teljesült a kívánsága, kisasszony. Egy ágyban gyengélkedhet egy igyen jóképű fiatalemberrel, aki jelen pillanatban gyengéd érzelmeket táplál őn iránt, és reméli, hogy bolondos érzelmeit némiképp szíve hölgye viszonozza is - válaszolt hosszasan és kielégítően.

- Bolond vagy... - sóhajtottam, majd megint megcsókoltam.

- Náladnál nagyobb nem - válaszolta nevetve két csók között. Az idilli pillanatokat azonban megzavarta valaki. Pontosabban a bátyám, a kissebbik.

- Mi ez a felhőtlen jókedv hugi? - kukantott be az ajtón, majd tekintete megakadt Sasukén. - Hát te meg, hogy kerültél ide? - kérdezte kiváncsian.

- Nos, az úgy volt, hogy - probáltam menteni a menthetőt, azonban párom megrendithetetlen igazságérzete közbeszolt.

- Az este átjöttem megbeszélni pár dolgot, ami csakis minket illet. A vége pedig az lett, hogy Sakura elaludt a karjaimban. Nem volt szívem felkölteni, föleg, hogy magas volt a láza. Végül úgy döntöttem, hogy itt maradok vele, éshát ennyi lenne - válaszolta hosszasan.

- Értem. Köszönöm, hogy vigyáztál rá - mosolygott Sasukéra, mire én is lenyugodtam.

- Nem okoz gondot áplonom őt, hisz szeretem - mosolygott bátyámra Sasuke, mire Suigetsuba megált a szufla. Elkerekedett szemekkel nézett mindketőnkre, majd kérdőre vont.

Elmeséltünk neki mindent töviről-hegyire. Csodálkozva figyelte minden egyes szavunkat, majd végül mehjegyezte, hogy nem semmik vagyunk mi ketten, majd távozott is a szobámból.

- Szerinted rossz ötlet volt mindent elmondani a bátyámnak? - kérdeztem pár pillanat múlva.

- Dehogy - válaszolta, miközben szorosan magához huzott a paplan alatt.

- Hm.

- Mivel mindent tud a kapcsolatunkról és a történtekről, egyikünk érzelmeiben sem fog kételkedni, és az jó dolog. Ha netán tizennyolc évesen megkérném a kezed, nem kergetne el a házatokból - kacagta el magát.

- Mondasz te valamit - kacagtam vele együtt, majd újból megszólaltam. - De mond csak. Miből gondolod, hogy, ha ő nem kerget el, én nem kergetnélek el? - kérdeztem, pimaszul mosolyogva.

- Szeretsz, szeretlek, miért tennéd? - kérdezte magabiztosan.

- Tegnap nem volt ennyi önbizalmad - vigyorogtam rá öntelten.

- Neked sem - puszilta meg az arcomat, majd karjait szorosan felhevült testem köré fonta.

Ezek után, már csak arra emlékszem, hogy halkan pihenésre késztett, majd elnyomott az álom. Mondanom sem kell, hogy milyen kellemes világban cseppentem bele odaát...

 

A mappában található képek előnézete Fény a sötétben

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Grat :)

(D3VON, 2011.05.01 20:31)

Hali!
Jó lett a fejezet, és sok sikert az érettségihez!

Re: Grat :)

(haku16, 2011.05.02 19:05)

Kosizke, majd igyekszem a kovivel:D

Re: Grat :)

(D3VON, 2011.05.05 21:35)

Na? Hogy áll az érettségi? :)

Re: Re: Grat :)

(haku16, 2011.05.06 14:31)

Nállunk csak Juni 6-án kezdődik el, de azért köszi h érdeklődsz:D
Szió

XD

(Seiko, 2011.04.29 11:02)

Olyan édik együtt. Nagyon jó lett és nekem tetszik. Remélem hamar tudod folytatni, de persze ne erőltesd túl magad emiatt.

Re: XD

(haku16, 2011.05.02 19:09)

Orulok, hogy neked tetszik, am meg nyugi, nm eroltetem tul magam a kovivel. Tanulnom kell, ezt ertsek meg az olvasok, azonban leszpar szabad oram, amikor minden bizonnyal irni fogok. Hogy meik torimbol lesz folyti, azt nem tudom, de majd lesz.
Szio ^^

Isteneeem :D

(szoszo27, 2011.04.30 21:17)

Isteneeem :D
Nagyoon széép éett :P
Majdnem elbőgtem magam :')
ügyes vagy :D
Folytit *-*

Re: Isteneeem :D

(haku16, 2011.05.02 19:07)

Nos, sirni nem muszaly, inkabb mosolyogj:D Kovi pedig jon , amint lesz idom megirni :D
Szio

Szia :)

(Andie, 2011.04.28 21:13)

Nagyon szép fejezet lett, nagyon tetszik, aranyosak mint mindig. Csak dicsérni tudom. Sok sikert kívánok az érettségihez, sikerüljön úgy ahogy szeretnéd. :)

Re: Szia :)

(haku16, 2011.05.02 19:05)

Nos, orvendek, hogy tetszet ez afejewzet is. Amint tudom, toltom i fel a kovit. Sikernek pedig orulnek :D Szio